Ova Kragujevčanka je pokazala šta je SMISAO ŽIVOTA: Sada ima poruku za sve žene u Srbiji (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Pre par meseci jedna mama je osvojila sve Kragujevčane. Njena priča se i danas prepričava.

Jelana je mama za primer, zbog toga samo oblučili da vas podsetimo na njenu priču.

Da je imati dete najdivnija i najbitnija stvar u životu jedne žene potvrđuje i jedna Jelena iz Kragujevca.

Prenosimo u celosti Jeleninu poruku: 

"Posle dva sina, Ilije (9) i Danila (2) želeli smo i treće dete. Ostala sam trudna, blizanačka trudnoća je bila. U četvrtom mesecu sam izgubila jedan plod i od tada kreću komplikacije. U šestom mesecu su me hitno odveli u salu da mi rade pobačaj, počela je materica da mi puca. Urade mi treći po redu carski rez, rodim devojčicu, koja je imala 730 grama, koja je 3 puta reanimirana. Mala Vanja je startovala sa 500 grama. Prognoze lekara nisu bile ohrabravajuće. Držali smo je na dlanu, njena nogica od kolena do stopala je iste dužine kao moj mali prst na ruci, s tim što je moj prst deblji nego njena nogica. Glavica joj je bila veličine mandarine. Uprkos velikim mukama, zahvaljujući Bogu, ali i njenoj volji za život,  Vanja je ostala među nama. Posle puna 4 meseca, Vanja je izašla kuci. Želim da poručim svim ženama da nikada ne odustaju, i da se bore do kraja i da veruju u Boga, jer Bog će im pomoći."

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac