DAME: Želite dobru, a jeftinu šminku? (proizvodi za svačiji džep - do 500 dinara) - iKragujevac


Sreski špijun

Za žensku osbu jedna od glavnih briga je ta kako da se našminka. Uglavnom se smatra da je što skuplja šminka, to je bolja i dugotrajnija.. Ali i za pristojan novac mogu da nađu dobri proizvodi koji će uz veštu ruku stajati kao saliveni na licu. 

Naš Sreski špijun je malo lutao po radnjama, i pronašao za vas povoljne, a sasvim dobre proizvode za vašu negu i lepotu.

Postoji dosta kozmetičkih kuća koje se bave proizvodnjom kozmetike za svačiji džep - She, Essence, Miss Sporty, Golden Rose, Aura, Flormar, NYX.. ( možete ih naći u Lilly i DM drogerijama, ali ponešto se nađe i na policama Mag-a).

 

Puder u kamenu:
Tu su Golden Rose i Essence puder, jer su jedini u cenovnom rangu do 500 dinara. Golden Rose je dobar kameni puder koji dolazi sa sunđerčićem i sve to za oko 200 dinara, jednostavno mami da ga kupite. Essence ne matira kao što su obećali, ali je sasvim okej, fiksira šminku i daje neki polu-mat izgled. Košta oko 500 dinara.

Puder u prahu:
Essence beli prah za matiranje i fiksiranje. Košta tačno 500 dinara i fenomenalna je stvar. Ima ga i u kompaktnom obliku po istoj ceni, ali bolji je prvi. 

Bronzeri:
Miss Sporty bronzer košta samo 200 dinara, što ne umanjuje njegov kvalitet u odnosu na cenu. 

Rumenila:
Aurino duo rumenilo košta neki dinar više od 500. U toj liniji sigurno ćete naći nešto za sebe. Najbolje rešenje u ovom cenovnom rangu je svakako NYX linija rumenila.

Korektori:
Garnier Roll-On korektor za podočnjake je odlična stvar koju možete da uhvatite na nekoj akciji u Liliju za samo 500 dinara i ako budete u prilici da ga kupite za ovaj novčani iznos - kupite. Tu je i Miss Sporty korektor u pakovanju labela koji je oko 150 dinara.
Najbolji do 500 je definitivno NYX kremasti full coverage concealer - nešto manje od 500 dinara. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac