BRAVO: Pogledajte kako se kragujevački profesori opraštaju od maturanata (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

U proteklom periodu trogodišnjeg i četvorogodišnjeg školovanja sigurno su maturanti sa svojim profesorima stekli dovoljno znanja i veština da uspešno nastave svoje usavršavanje u daljem školovanju ili ga primene na budućim radnim mestima. 

Sada će svako otići svojim putem koji sigurno neće biti lak, ali se nadamo da će svako ostvariti svoje snove i želje. Očekujemo da i u tom budućem životu budu dobri, časni i vredni ljudi, da se ponosimo vama i vašim uspesima.

Svi profesori žele da stečeno znanje nesebično daruju svojoj zemlji i svom narodu i da shvate da od rada svakog pojedinca zavisi uspeh celog društva. 

Profesorka jedne kragujevačke srednje škole je odlučila da iznenadi svoje maturante, pogledajte kako:  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac