Tekvondo broj 1 iz Kragujevca osvajač medalja na prvenstvu Srbije za kadete u tekvondu - iKragujevac


Sport

Kragujevački tekvondo klub TK Broj 1 ponosno je predstavljao svoj grad na jučerašnjem Prvenstvu Srbije za kadete u tekvondu, koje je okupilo 295 takmičara iz 48 klubova širom zemlje. Iako su nastupili sa skromnom ekipom od četiri takmičara, postigli su zapažene rezultate.

Aleksa Ilić, jedan od mladih talenata ovog kluba, osvojio je srebrnu medalju, osiguravši titulu vicešampiona Srbije u svojoj kategoriji. Njegov neumorni trud i posvećenost tokom takmičenja zaslužili su priznanje i aplauze.

Pored Aleksandra, Ivan Fedorec takođe je doprineo uspesima kluba osvojivši bronzanu medalju, demonstrirajući svoje tehničke veštine i borbeni duh na tatamiju.

Nažalost, povreda šake sprečila je Milana Ilića da ostvari pun potencijal na takmičenju, eliminirajući ga već u prvom minutu prve runde. Slična sudbina zadesila je i Marka Jovanovića, koji je zbog nedostatka iskustva ostao bez medalje.

Iz TK Broj 1 poručuju da su ponosni na sve svoje takmičare, bez obzira na rezultat, ističući njihovu hrabrost i predanost. "Čestitamo takmičarima koji su danas branili ime kluba i grada Kragujevca, i naravno svima koji su nas pratili", izjavili su iz kluba, ističući podršku koju su dobili od svojih navijača.

Ovaj uspeh samo je jedan u nizu dostignuća koje postiže TK Broj 1 iz Kragujevca, potvrđujući svoj status kao jednog od najperspektivnijih tekvondo klubova u Srbiji.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu