Odbojkaški klub Radnički razbio Borac - iKragujevac


Sport
Odbojkaši Radničkog iz Kragujevca su rutinski savladali poslednjeplasirani Borac iz Starčeva rezultatom 3:0 (25:18, 25:17, 25:19) u okviru 18. kola Super lige.


Kragujevčani su u prvom setu pri rezultatu 15:12 napravli seriju od 4:0 i tako zatvorili prvi set. Održavali su stečenu prednost i osvojili prvi od tri seta sa sedam poena razlike. U drugom su napravili odmah razliku, poveli četiri poena, a ta prednost je samo rasla do kraja seta. Kragujevčani su u tom trenutku shvatili da su veoma blizu pobede, dok Borac nije imao snage za povratak i treći set je takođe gostujuća ekipa bez velike muke uzela u svoju korist (25:19). Na momente je u trećem setu vodio Borac, ali je Radnički tada ubacivao u veću brzinu i preokretao rezultat.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Filip Stoilović sa 18 poena, dok je Dejvid Kratsev dodao 15. U timu Borca se istakao jedino Ivan Ćirović sa 13 poena.

Kragujevčani su uhvatili priključak za Crvenom zvezdom, sada se nalaze na skoru od 13 pobeda i pet poraza, dok je Borac na dnu tabele sa samo jednom pobedom i čak 17 poraza.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu