Ekonomac iz Kragujevca s pobedničkim korakom ka KUP-u Srbije - iKragujevac


Sport
Posle izuzetne igre i trijumfa nad favorizovanom ekipom FON Banjica iz Beograda, futsal tim Ekonomca iz Kragujevca, prepun samopouzdanja, okreće se daljim izazovima u domaćem KUP takmičenju. Sa osvojenom energijom i elanom, igrači Ekonomca usmeravaju svoj fokus ka narednom izazovu - 1/8 finala KUP-a Srbije.


Sudar sa ekipom Ivanjice zakazan je za sredu, 21. februar 2024. godine, s početkom u 20 časova i 30 minuta. Ovaj susret predstavlja ključni momenat u kragujevačkom futsal kalendaru, dok ekipa Ekonomca nastoji da ostvari svoje ambicije i napreduje ka cilju osvajanja prestižnog domaćeg KUP-a.

Posle nedavne pobede koja je izazvala opšte oduševljenje među ljubiteljima futsala širom zemlje, igrači Ekonomca dočekuju izazov protiv ekipe Ivanjice s punim samopouzdanjem i motivacijom da nastave svoj niz uspeha. Svaki član tima, pod vođstvom trenera, predan je ideji da svojim zalaganjem i veštinom obezbedi još jedan korak ka vrhu.

U susretu koji se očekuje da bude uzbudljiv i neizvestan, navijači Ekonomca će imati priliku da podrže svoje ljubimce i da ih bodre ka novoj pobedi. Atmosfera će biti nabijena emocijama dok se ova dva tima budu nadmetala za mesto u narednoj fazi KUP-a.

Svi ljubitelji futsala sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog meča, s nadom da će naš omiljeni tim nastaviti da piše istoriju i ostvari još jedan uspeh na domaćoj futsal sceni.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu