Kolumbijski napadač Dilan Ortiz pojačao Radnički 1923: "Dolazim da 'oživim' karijeru i tresem mrežu!" - iKragujevac


Sport
Visoki kolumbijski napadač Dilan Ortiz stigao je u redove Radničkog 1923 kao zamena za Nigerijca Džofrija Činedua koji je otišao u Kinu. Nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora, bivši špic Čukaričkog nije krio zadovoljstvo prelaskom u Kragujevac.


"Čuo sam mnogo lepih reči o klubu. Pruža mi se dobra prilika da 'oživim' karijeru," izjavio je Ortiz za medije. "Radnički ima dugu tradiciju i kvalitetne ljude u upravi. Nalazim se pred velikim izazovom. Znam šta se od mene traži - golovi! Zbog toga sam ovde. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti pobede i ući u plej-of. Daću sve od sebe da opravdam poverenje i zatresem mrežu što više puta."

Zanimljivo je da je Ortizov prijatelj, Evandro, ranije igrao za Radnički, što je, kako kaže, dodatno uticalo na odluku: "Evandro mi je ispričao dosta toga dobrog. Srećan sam što sam u Radničkom i nadam se uspešnoj saradnji," zaključio je novi napadač Šumadinaca.

Dolazak Ortiza predstavlja značajno pojačanje za kragujevački klub, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove golove i doprinos uspesima tima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu