Kragujevački kadet Cvetković sa zlatom sa prestižnog turnira u Insbruku! - iKragujevac


Sport
Pavle Cvetković, mladi talentovani takmičar Tekvondo akademije Kragujevac, briljirao je na internacionalnoj sceni osvojivši zlatnu medalju na turniru "Austria open G1" u Insbruku. Ovaj prestižni turnir okupio je više od 1.000 tekvondista iz celog sveta, a Cvetković je ubedljivo prošao kroz sve borbe u kategoriji kadeta do 41 kilograma, osiguravši si vrh podijuma.


Ne samo da je zlatna medalja potvrda njegove tehnike i borbenosti, ona mu donosi i dragocene poene za svetsku rang listu i otvara vrata za reprezentaciju. Iz Tekvondo akademije Kragujevac ne kriju ponos na Pavlovo dostignuće i već se okreću pripremama za nove izazove.

"Pavle je izvanredan takmičar, predan i marljiv, i ovo mu je zaslužena nagrada. Njegova odlična forma na turniru u Insbruku govori sve o njegovom talentu i ulaganju. Čestitamo mu na zlatnoj medalji i želimo mu sve najbolje na predstojećim takmičenjima!", izjavili su iz kluba.

Cvetkovićev uspeh predstavlja još jedno sjajno poglavlje u uspešnoj istoriji Tekvondo akademije Kragujevac, koja konstantno neguje mlad i perspektivan kadar. Bez sumnje, mladi Kragujevac će nastaviti da deli i nove radosti sa svojim klubom i gradom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu