Od sutra sajam sporta na Šumadija sajmu - iKragujevac


Sport
Sajam sporta pod parolom „Moj grad - moj klub“ održava se 9. i 10. februara na Šumadija sajmu. Sajam organizuje Šumadija sajam u saradnji sa FK Radnički, SPD Radnički i Sportskim savezom grada Kragujevca, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Na sajmu će, osim sportskih klubova i saveza, biti predstavljena i sportska oprema i rekviziti uz druženja sa sportistima – najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Medija centru Šumadija sajma.


Sajam sporta je izuzetno značajna manifestacija kojom promovišemo prave vrednosti, zdrave stilove života, mlade i uspešne sportiste kako bismo motivisali neke druge mlade ljude da krenu njihovim stopama. Sutra i prekosutra će i roditelji imati priliku da obiđu štandove, da dobiju informacije o tome šta sve klubovi i školice sporta nude i da upute svoju decu da se bave sportom – kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa grada Kragujevca.

Ivan Milošević, zamenik generalnog sekretara SPD „Radnički“ pozvao je sve sugrađane, članice Sportskog saveza Kragujevca, sportiste i prijatelje sporta da posete Sajam sporta. Naglasivši da je veoma važno da se mladi što ranije uključe u sport, Milošević je poseban poziv uputio roditeljima da u što većem broju dođu sa svojim decom.

Sajam sporta će biti otvoren od 10 do 19 sati prvog sajamskog dana, odnosno od 10 do 15 sati drugog sajamskog dana.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu