Fudbalerima Radničkog 1923 prija Antalija - iKragujevac


Sport
Posle pobede nad austrijskim Altahom, fudbaleri Radničkog će sutra imati još jednu jaku proveru, tokom priprema u Antaliji, protiv ruske ekipe Krila Sovjetov.

Kragujevačkom timu se u Turskoj prikuljučio i novi igrač na poziciji štopera, Besim Šerbečić iz Sarajeva.

Fudbaleri Radničkog se pripremaju u turskoj Antaliji gde imaju dobre uslove za treniranje, kao i protivnike za odigravanje kontrolnih utakmica.
Radnički je u prvoj proveri savladao austrijskog bundesligaša Altah rezultatom 2:1, golovima Ristića i Bevisa i pokazao da se ekipa nalazi na putu ka željenoj formi.

Probleme stručnom štabu zadaje povreda Slobodana Simovića koji je, zbog terapije i bržeg oporavka, morao da se vrati u Kragujevac.

Ekipi se priključio i novi igrač, Besim Šerbečić, štoper koji je stigao iz Sarajeva. On je treće pojačanje Radničkog iz Premijer lige Bosne i Hercegovine tokom zimskog prelaznog roka.

Kragujevčani će u petak imati još jednu jaku proveru protiv ekipe Krila Sovjetov, šestoplasiranog tima u šampionatu Rusije.

Fudbaleri Radničkog će se u Antaliji pripremati do 31. januara.

Generalnu proveru pred start prolećnog dela prvenstva, koji počinje 10. februara, kragujevački superligaš će imati protiv ekipe OFK Beograda, lidera Prve lige Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu