Radnički u muškoj i Naisa u ženskoj selekciji pobednici Svetosavskog turnira - iKragujevac


Sport
Trofeje Svetosavskog turnira koji peti put za mlade rukometaše organizuje Rukometni klub Radnički pod pokroviteljstvom grada Kragujevca osvojili su RK Radnički u muškoj i RK Naisa iz Niša u ženskoj selekciji. Pobedničke pehare i nagrade kapitenima i trenerima kluba u ime grada uručio je Predrag Stevović, član Privremenog organa Grada.

Radnički je odličan organizator turnira namenjenog najmlađim selekcijama u cilju promocije sporta, rukometa, sportske konkurencije, fer pleja, kolektivne igre i jačanja duha, kazao je Stevović i zahvalio se i učesnicima i roditeljima koji na najbolji mogući način podržavaju razvijanje kvalitetnih, zdravih navika. Sledeće godine očekujem još više ekipa, jer je igra, ove kao i prethodnih godina, bila sjajna. Deca su pokazala kvalitetnu igru i poštovanje protivničkih ekipa. Održavanje ovakvih turnira je svojevrsna promocija sporta mlađim generacijama ali i stvaranje budućih rukometaša za prvi tim. Kragujevac je još jednom pokazao da je grad sporta, poručio je Stevović.

Inače, drugo mesto na Svetosavskom turniru održanom u Hali Jezero, u muškoj selekciji je osvojila reprezentacija Centralne Srbije 2010, treće Omladinac iz Gornjeg Milanovca. U ženskoj konkurenciji drugo mesto pripalo je ekipi Radinca iz Smedereva, a treće su rukometašice kragujevačkog Radničkog.

main_1.jpg

main_4.jpg

main_6 (1).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu