Punom snagom do bodova protiv Mladosti - iKragujevac


Sport
Rukometašice Radničkkog su prvi deo prvenstva završile na nezavidnom osmom mestu, tako da ih u nastavku sezone očekuje borba za koji stepenik više na tabeli.

Dolaskom novog trenera, pojačane Dunjom Tasić, Andreom Boner i Jovanom Potkonjak kao i povratnicom na teren, Ajlin Bjelak, porasli su apetiti kragujevačkih superligašica i želja da na samom startu šampionata u novoj kalendarskoj godini dobrom igrom i osvajanjem bodova naplate dobar rad u pripremnom periodu u susretu sa ekipom Mladost NP iz Nove Pazove, koja ih je u prvom delu savladala na svom terenu rezultatom 30:23. Prvenstveni duel 11. kola Super rukometne lige je na programu u subotu 20. januara u hali Jezero.

Pred nama je jako uzbudljiv meč, trenirale smo jako i vredno i nadam se da će to doneti pozitivan rezultat ne samo u subotu nego i u ostatku prvenstva. Startni rival, ekipa iz koje sam došla u Radnički i koju odlično poznajem, garantuje dobru i uzbudljivu utakmicu. Trudićemo se da ispoštujemo dogovor sa novim trenerom, prikažemo dobru igru i u dobrom svetlu se predstavimo našim navijačima. Sklopili smo dobru ekipu, atmosfera u timu je na visokom nivou i verujem da će krajnji ishod toga biti osvajanje dva boda, iznela je očekivanja pred duel sa Pazovčankama bek Radničkog Jovana Potkonjak.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a sudijski par će činiti Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.
Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=F59Nhrcpj80

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu