REPREZENTATIVKA ODUŠEVILA: Kragujevčanka postala heroj Srbije, pa napustila parket sa sinom od 3 meseca u naručju - iKragujevac


Sport

Pre samo tri meseca košarkašica kragujevčanka Jelena Bruks (Milovanović) je na svet donela sina Matea, a sada sa ponosom predvodi svoju Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Sjajne srpske košarkašice u jednoj izuzetno dramatičnoj završnici uspele su da savladaju odličnu selekciju Belgije i tako izbore direktan plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

- Mnogo je bilo teško. Prvi put da prolazimo i sa porazom i sa pobedom. U prvom poluvremenu su se one opustile, ali je u pauzi bilo: ''Ljudi, idemo u četvrtfinale ako pobedimo''. I u poslednjim minutima kada je bilo najvažnije, tada smo bile najjače - rekla je Bruks koja se pred novinarima pojavila sa sinom Mateom u naručju, koji je postao prava zvezda našeg tima, jer je Jelena i na pripremama dolazila s njim na treninge.

Bruks je posebnu zahvalnost iskazala i zrenjaninskoj publici, od koje se oprostila sa svojim sinom u naručju.

- Očito da volimo dramu. Publika nam je pomogla da se vratimo i da ostvarimo pobedu na kraju. Zahvaljujem se svima koji su došli da nas podrže u Zrenjaninu, bilo nam je divno. Nadam se da ćemo još neki put doći ovde, da odigramo kvalifikacije ili neki prijateljski meč. Stvarno smo uživale", rekla je Bruks.

Jelena je nakon meča izjave davala sa bebom u naručju, jer nije želela više ni minut da se odvoji od svoje najveće ljubavi.

Jasno je da je Jelena postala junak ovog prvenstva i pre nego što startovalo. Uložila je nadljudski napor da se vrati nakon porođaja i pomogne Srbiji da pred svojim navijačima napravi novo čudo. Pokazala je da je dres reprezentacije za nju svetinja i da je vredan svake moguće žrtve!bruks 2.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu