Radnički izgubio bez osvojenog seta! - iKragujevac


Sport

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:0 (25:19, 25:22, 25:13), u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Superlige, koja se igra na dva dobijena meča

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:0 (25:19, 25:22, 25:13), u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Superlige, koja se igra na dva dobijena meča.

Pred oko 700 gledalaca u pazarskoj dvorani Pendik, Irfan Hamzagić osvojio je 14 poena za domaćina, u čijim su redovima Marko Vukašinović i Aleksa Polomac upisali po devet, Marko Radosavljević osam, Benjamin Daca šest, a Andrija Vilimanović četiri poena.

Najefikasniji kod Kragujevčana, koje predvodi bivše trener Pazaraca Saša Stefanović, bio je Ivan Glavinić sa sedam poena, dok su Nemanja Stevanović i Nemanja Opačić dodali po pet, a Milan Krstić četiri poena.

“Dok nas je služio prijem u prvom i drugom setu, pružali smo određeni otpor, a treći set je već bio rutina. Znam da možemo mnogo bolje od ovoga, pa ćemo u revanšu pokušati da se ravnopravnije suprostavimo sjajnom protivniku”, kazao je Stefanović.

Utakmica je trajala sat i 16 minuta.

Revanš je na programu 10. marta od 20 časova u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu