Lepe vesti iz Kragujevca - Radnički pobedio, ali to nije sve! - iKragujevac


Sport

Ubedljiva pobeda na startu Kup takmičenja za izabranike Zorana Todorovića i odluka koja će obradovati sve Kragujevčane.

Velikim zalaganjem Nikole Lončara Kragujevac je vraćen na košarkašku mapu Srbije, a sada je na ljubiteljima igre pod obručima iz grada na Lepenici da daju svoj doprinos.

Kragujevački košarkaški klub Radnički doneo je odluku da ulaz na utakmicu četvrtog kola Košarkaške lige Srbije sa zemunskom Mladosti bude slobodan.

Sezona nije dobro počela za ekipu Zorana Todorovića i zbog toga će utakmica sa Zemuncima imati veliki značaj. KKK Radnički će na svom terenu "juriti" prvu pobedu, a navijači će besplatno moći da prisustvuju istoj.

Još jedna lepa vest stiže večeras iz Kragujevca. Košarkaši Radničkog upisali su očekivanu pobedu na gostovanju KK Stragari-Šumadija iz Aleksinca u okviru prvog stepena Kup takmičenja.

KKK Radnički je slavio sa ubedljivih 101:42 (33:14, 25:8, 24:8, 20:12) i obezbedio plasman u treću fazu koja je na programu 20. i 24. novembra. Pobednik treće faze obezbediće mesto na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Ekipa Zorana Todorovića svoj naredni meč igra u subotu od 20 časova i 30 minuta u hali "Jezero" protiv Mladosti iz Zemuna.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu