DOMINACIJA EKONOMCA: Tri boda u Novoj Pazovi - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca upisali su nova tri boda, ovoga puta savladana je ekipa Nove Pazove rezultatom 5:1.

Dva dobra otvaranja, oba poluvremena, bila su dovoljna za siguran trijumf na ovom gostovanju. Dobro otvaranje prvog dela meča, krunisao je Vitalij Borisov, pa se nakon toga rasplamsala borba, sa šansama na obe strane. Sigurnom igrom u nastavku, Kragujevčani pregrmeli Pazovu i trijumfovali za tri nova boda.

Golove su, za Ekonomac u nastavku postizali Srdjan Ivanković dva puta, Stojković, nakon sjajne asistencije golmana Momčilovića i Ristić za sigurnih 0-5, da bi čast domaćih donekle spasao Kusovac u pretposlednjem minutu. Naš tim je na ovoj utakmici bio lišen usluga Valjenka, koji se razboleo, kao i prethodno povredjenog golmana Antonića, koji se, srećom, brzo oporavlja.

Treba pomenuti da je Ekonomac imao podršku oko tridesetak svojih pristalica, koji su iz okoline Nove Pazove došli da bodre trenera Rajića i njegove igrače. Na takvoj značajnoj podršci im se iskreno zahvaljujemo.

Sledi najpre žreb za polufinale Kupa Srbije, koji će se održati u ponedeljak od 12,30 u Staroj Pazovi, a zatim i pauza do polovine aprila, kada u Kragujevcu gostuje KMF Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu