''Đavoli'' odigrali nerešeno sa Mađarima - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog 1923 odigrali su nerešeno 2:2 sa ekipom mađarskog Đera u trećoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

U 16. minutu beleži se gol u mreži Radničkog  – ekipa Đera rano dolazi do prednosti golom Kambera koji se najbolje snašao ispred gola Čančarevića i glavom loptu poslao u mrežu Kragujevčana. Međutim, do kraja prvog poluvremena ekipa Radničkog 1923 bila je dominantnija i preuzela je inicijativu. Najpre su priliku stvorili Bubanja i Spalević, čiji šut je zaustavljen od strane mađarskog golmana. A zatim se u prilici našao Adamović, ali bezuspešno. Na samom kraju prvog poluvremena slobodan udarac izveo je Krivokapić, ali je lopta stigla samo do prečke.

U drugom poluvremenu dolazi do izjednačenja rezultata i to u 62. minutu, kada je uz asistenciju Darka Bjelanovića, Marko Adamović uspeo da zatrese protivničku mrežu. Nekoliko minuta kasnije, Đer preko Strašnjika dolazi do pogotka za vođstvo. U 79. minutu Adamović šutira sa 7-8 metara pravo pod prečku, pri čemu se dobro snašao golman Đera i sačuvao svoju mrežu. A minut kasnije, fudbaleri Radničkog dolaze do izjednačenja, kada je Krivokapić izveo korner sa leve strane, a loptu glavom do protivničke mreže poslao Dejan Miljuš.  Ovo je treći gol mladog Miljuša u toku pripremnog perioda.

Naredna provera za igrače Radničkog 1923 na program je u ponedeljak, 10. februara, ali će protivnik biti ekipa Gazmetana iz Rumunije, a ne kako je ranije planirano da to bude kineski tim Hangžhou.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu