Spektakl u ''Jezeru'', Radnički dočekuje Albu - iKragujevac


Sport

Pravi košarkaški spektakl očekuje nas večeras od 20.00 časova u hali ''Jezero'' gde košarkaši Radničkog dočekuju nemačku Albu. Pobeda bi za Kragujevčane značila mnogo, s obzirom da su u prvom kolu poraženi na gostovanju Himiku u Ukrajini.

Dušan Mlađan, adut Kragujevčana sa internacionalnim iskustvom, iskazuje puno poštovanje prema narednom rivalu, ali i naročit izazov za nadmetanje.

''Alba je odličan tim, sa vrhunskim trenerom. Igraju jaku odbranu, u napadu imaju veliki talenat i biće to vrlo jak meč za nas. Imaju par dobrih stranaca sa velikim iskustvom u Evropi, pre svega mislim na Logana. To su vrhunski igrači, pa će i za publiku da bude lepo da ih vidi ovde'', poručio je Mlađan.

Duboko uvažavanje za suparnike ispoljava i član stručnog štaba Radničkog Branko Maksimović.

''Poslednju utakmicu su izgubili 8. decembra, imaju taj niz od 11 pobeda. Odlično ih vodi Saša Obradović, a i pomoćni trener je iz Srbije. Alba je odlična napadačka ekipa, isto takvi su u odbrani, imaju čvrstinu i pravu filozofiju. Očekuje nas uzbudljiva utakmica, ali ne plašimo se, igramo i mi dobro'', izjavio je Maksimović i pozvao navijače da u što većem broju dođu u halu i podrže ekipu Radničkog.

Prodaja redovnih karata obavljaće se u sredu od 15 časova, po ceni od 200 dinara, isključivo na blagajnama hale ''Jezero''. Oni koji ne budu mogli da dođu u halu, moći će da prate direktan prenos na RTS2.

izvor/foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu