Jovović: Očekujem tešku utakmicu u Berlinu - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog gostuju Špandauu u okviru 3. kola grupe B Lige Šampiona. Trener Kragujevčana Dejan Jovović izjavio je da očekuje tešku utakmicu ali da u Berlinu njegov tim ide na pobedu.

"U svakoj utakmici idemo na pobedu. Mislim da smo posle jednog izuzetno napornog perioda, ušli u mirniji ritam i uspeli da napunimo baterije. Malo nas je poremetio Gakov odlazak, ali smo za kratko vreme pokušali sve to da prevaziđemo i uigramo akcije, pa spremni dočekujemo ovo gostovanje", rekao je Jovović.

"Špandau je nešto jači u odnosu na prethodnu sezonu. Sve u svemu, to je tipična nemačka ekipa, koja igra disciplinovano od prvog do poslednjeg minuta. Očekujem tešku utakmicu, neizvesnu do poslednjeg sudijskog zvižduka", kazao je šef stručnog štaba Radničkog.

Nastupajući za druge klubove, centar Radničkog, Boris Zloković, iskusio je atmosferu vrućeg bazena u Berlinu, pa zna šta očekuje njegov tim.

"Špandau igra jako do samog kraja, bez obzira na rezultat, pa očekujem veliku borbu. Svakako da ćemo, kao i uvek do sada, pokušati da osvojimo ceo plen, ali njihovi dosadašnji rezultati nas upozoravaju da se radi o ozbiljnoj ekipi i da neće biti nimalo lako. Mislim da se mi pitamo. Ako odigramo maksimalno skoncentrisano i borbeno, pobeda neće izostati" ,smatra Zloković.

Kragujevčani su takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona počeli pobedom nad Galatasarajom u Istanbulu (11:7), a potom su na domaćoj premijeri nadigrali i Partizan (8:6).

Sa druge strane, i Špandau je dobro počeo sezonu, pobedio rumunsku Oradeu (8:6) i odigrali nerešeni sa Galatasarajom (9:9).

izvor/foto: vkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu