Trener Radničkog 1923: Milenko je izgleda lud, uništiće ga Bogi! - iKragujevac


Sport

Trener Radničkog 1923 Radmilo Ivančević skrušeno o sukobu predsednika kluba i prvog čoveka sudijske organizacije, kao i protivljenju mnogih ideji da stranac dođe na mesto komesara za suđenje.

U javnosti označen kao čovek koji vedri i oblači sudijskom organizacijom, dok istovremeno Bogoljub Stepanović negira da ima toliki uticaj na zbivanja u srpskom fudbalu. Trener Radničkog 1923 Radmilo Ivančević, ipak, u intervjuu za Sportski žurnal kaže da je baš sukob predsednika kluba iz Kragujevca Milenka Marjanovića sa Stepanovićem doveo Crvene đavole u nezavidnu situaciju da tavore u donjem delu tabele u prvenstvu Srbije.

Radnički se, uostalom, ove sezone više puta žalio na suđenje.

"Dešavalo se svašta. Da se čoveku ogadi fudbal", počinje Ivančević priču za Žurnal.
"Imali smo problem sa suđenjem već od prvog kola, da bude crnje, pre nego je i krenula liga sumnjali u objektivnost arbitraže zbog sukoba predsednika Marjanovića sa glavnim čovekom sudijske organizacije Bogoljubom Stepanovićem. Ulazili smo u svaku utakmicu sa strahom od suđenja, igrali pod velikim psihološkim pritiskom. Svaki dan kad se određivao sudija bio je za nas ’dan D’. Drama. Tragedija".

Doduše, primedbi na suđenje su ove sezone imali svi osim Jagodine?

"Svaka čast, znaju kako se klub vodi u našim uslovima. Možda se ovo mom Milenku neće dopasti, ali to je jedini ispravan put. Ko mu je kriv što se posvađao s Bogijem Stepanovićem, ovaj obećao da će Radnički da izbaci iz lige".

Da li je moguće da je Stepanović baš toliko svemoćan?

"Gde god mrdnemo, relevantni fudbalski ljudi kažu: ’Milenko je izgleda lud, uništiće ga Bogi’. Savetovao sam Milenku da se pomiri, neće da čuje", kaže Ivančević za Žurnal i dodaje da je najava da bi Dejan Stanković, da je preuzeo funkciju predsednika FSS, za komesara za suđenje mogao da postavi nekog stranca ražestila mnoge ljude u fudbalskoj Srbij.

"Mnogima nije odgovaralo da preuzme Savez, mnogima se nije svidelo kad je u medijima izneo planove. Kakav crni komesar za suđenje iz belog sveta, naši su ekstra", naveo je Ivančević.

izvor: mozzartsport.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu