Radnički prekinuo seriju poraza u ABA ligi pobedom nad Krkom - iKragujevac


Sport

Kragujevčani su u 11. kolu ABA lige pobedili slovenački tim sa 84:77 i zabeležili prvu pobedu na svom terenu u regionalnoj ligi posle skoro mesec i po dana.

Košarkaši kragujevačkog Radničkog su pobedili na svom terenu Krku iz Novog Mesta rezultatom 84:77 (28:14, 22:11, 30:16, 18:23) u 11. kolu Jadranske lige i tako su prekinuli seriju od pet poraza.

Radnički posle tog trijumfa ima četiri pobede i sedam poraza i drži deveto mesto na tabeli, dok je Krka jednu poziciju iza sa identičnim skorom.

“Ovi momci ne primaju ništa, publika ne sme da reaguje na naše igrače na taj način. Oni su jako umorni, tu pre svega mislim na Marinovića i Lešića. Partizanova publika, kada im je teško, podržava igrače, diže ih. Imam jednog plejmejkera, ima pravo da bude umoran. Svako od ovih igrača, pa I on, nema mesečna primanja, svaka mu čast što uopšte igra. Može sutra da ode, ali svi ostaju zbog drugarskog odnosa i poštovanja koje imaju prema meni. Nemojte vi, Kragujevčani, da nas ‘bušite’. Potrebna nam je podrška”, rekao je Nikolić. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu