Birčević: Imali smo šut za pobedu, ali nismo imali sreće - iKragujevac


Sport

Posle poraza Kragujevčana u Smederevu u destom kolu Aba lige, kapiten Radničkog Stefan Birčević izjavio je da je njegova ekipa bila uzdrmana isključenjem Lešića pred kraj treće četvrtine, što je znatno izmenilo odnos snaga u vazdušnim duelima

"Manjak visokih igrača nam je otežao šanse u ovom meču. Isključenja Lešića i Jevtovića poremetili su nam igru, ali smo nekako isparirali do kraja, utakmica je rešena u poslednjim sekundama" ocenio je Stefan Birčević po završetku meča u Smederevu.

Povratnik u tim Radničkog istakao je da je Kragujevčanima nedostajalo sreće ali je i pored toga trijumf Mege okarakterisao kao sasvim zaslužen.

 "Zonom smo dolazili do rešenja koja su nas držala u igri, imali smo i šut za pobedu, ali nije nas pratila sreća. To ne umanjuje pobedu Mega Vizure, na čemu im čestitam. Uprkos svim problemima u koje smo zapali, pokazali smo karakter i borili smo se svih 40 minuta. Ostaje žal za bodovima iz Smedereva, ali u domaćem ambijentu tražimo svoju sledeću šansu za izlazak iz opasne zone" dodao je Birčević.

 "Čekaju nas Krka, Zadar i MZT do kraja prvog dela sezone, a do kraja godine nam dolazi i Cibona. Čvrsto verujem da ovaj mesec možemo da iskoristimo za povratak u sredinu tabele. Moraćemo da stisnemo zube" izjavio je Birčević.

izvor: kkradnicki.rs 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu