Filipović: Zvezda je zasluženo pobedila - iKragujevac


Sport

Posle poraza Radničkog od Crvene zvezde u finalu Super kupa Evrope, kapiten Kragujevčana Filip Filipović odao je priznanje vaterpolistima Crvene zvezde i izjavio da se njegova ekipa sada okreće Partizanu.

Filipović je naglasio da je velika stvar za naš vaterpolo činjenica da su dva srpska kluba igrala u borbi za Super kup Evrope.

''Zvezda je zasluženo pobedila. Pokazali su da su najjači u zemlji, a naša mlada i oslabljena ekipa nije uspela da se snađe u ovakvom ambijentu. Dobro smo počeli, ali posle smo imali malo problema sa novim pravilima'', objašnjava Filipović.

"Posle poraza od Zvezde, mi se sada okrećemo Partizanu i mislim da bi trebalo da to uradimo ne samo mi igrači, nego ceo klub i da se napravre prioriteti. Trebalo bi, i mislim da je to osnovno, ispoštovati prvo igrače, jer neki nisu ispoštovani", istakao je Filipović

izvor: b92.net

 

"Uzroci poraza mogu se analizirati od februara prosle godine, ali mislim da bi trebalo da se vrate stara pravila po kojima smo mi i Crvena zvezda osvojili Len kup i Ligu šampiona, jer se i sudije tokom utakmice izgube kad ih poštuju."

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu