Ivančević: Želimo da pobedimo zbog Dušana - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog u subotu od 13.00 časova na ''Čika Dači'' dočekuju Novi Pazar. Trener Kragujevčana Radmilo Ivančević ističe da bi tri boda bila od velikog značaja, i da njegov tim želi da pobedi za svog nesrećno preminulog navijača.

"Dolazi nam u goste jedna izuzetno kvalitetna ekipa, o čijem kvalitetu najbolje govore njeni rezultati. Visoko su plasirani, igraju dobar fudbal, imaju kvalitetne i iskusne igrače. Izuzetno su opasni kod kuće, ali i na strani igraju dobro i u poslednje vreme donose bodove, kao što su uradili u poslednjem kolu protiv Čukaričkog.", izjavio je trener Radničkog.

"Sa tri boda u utakmici protiv Novog Pazara zaista bismo uradili veliku stvar za nas i popravili plasman. Vidimo i sami da je teško doći do boda, do gola,pogotovo do pobede. Siguran sam da ćemo u ovoj utakmici imati pregršt motiva za to i mislim da ćemo u ovoj utakmici svi biti zajedno, uraditi što je u našoj moći."

 "Siguran sam da će nam i publika doći, imamo jedan veliki razlog, jednu obavezu zbog ovog našeg navijača koji je nažalost preminuo – hiljadu i jedan razlog da uradimo sve što je u našoj moći za tri boda. Očekujem podršku 'Crvenih đavola' i dosta navijača, da nam pomognu u ovom ključnom trenutku, jer zaista nam je podrška potrebna u ovoj utakmici.", zaključio je Ivančević.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu