Predsednik Radničkog Marjanović: ''Postaje nepodnošljivo'' [VIDEO] - iKragujevac


Sport

Uprkos dobroj igri i velikom broju prilika, Radnički 1923 izgubio je u Užicu. Prema odnosu snaga na terenu, ostaje žal za propuštenim, jer Kragujevčani nisu zaslužili gubitak bodova. Predsednik Kragujevčana Milenko Marjanović imao je šta za suđenje koje je bilo na štetu Radničkog.

Čelnike kluba iz šumadijske prestonice znatno više od poraza bole stvari, koji nemaju direktne veze sa igrom, ali imaju sa konačnim ishodima.

– Sve postaje nepodnošljivo. Više ne možemo da igramo u ovim uslovima – gnevno je počeo priču Milenko Marjanović, predsednik Radničkog 1923.

Nije valjda opet prvi čovek sudijske organizacije, Bogoljub Stepanović kriv za posrtanje Radničkog ?

– On je direktni nalogodavac, izdaje instrukcije, koje njegovi „snajperisti” na terenu, sudije, do perfekcije sprovode u delo.

Šta zamerate?

– U Užicu nam nije dosuđen više nego očigledan jedanaesterac u 24. minutu. Nije to učinjeno ni u kup utakmici sa Banatom, gde nam je pride isključen Beljić, kako bi nam se otežao posao u prvenstvu. Od četiri crvena kartona, u dosadašnjem delu sezone, samo je isključenje Kneževića u skladu sa pravilima fudbalske igre. Spalević, Pavlović i Beljić su mogli da izbegnu takvu sankciju, pogotovu što se radilo o tobože drugim žutim kartonima.


I zaista ako zaustavite snimak na 3,14 minuta od početka - deluje da je Slobodan Veselinović pogrešio?

{youtube}F4DCRjVcnRE{/youtube}

Kako ste došli do toga da se radi o „Stepanovićevoj samovolji”?

– Postoji razlog, a mislim da je svima poznat, zbog čega on sve to radi. Još ranije nam je poručio da će Radnički ispasti iz lige. I zaista, sve ide ka ispunjenju tog nauma, jer u ovakvoj situaciji teško da možemo da izbegnemo sudbinu.

izvor: zurnal.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu