Di-Džej Sili – Upoznajte novog 'šumadijskog Amera' - iKragujevac


Sport

Di-Džej Sili je jedno od najzvučnijih pojačanja Radničkog iz Kragujevca.

Nakon mesec dana u timu, ovaj Amerikanac je izuzetno prihvaćen od strane svojih novih saigrača, a za klupski sajt govorio je o svojim prvim utiscima o gradu, ljudima, klubu.
„Jako volim izazove u košarci.“

„To je veoma uzbudljivo. Zato volim da se takmičim u jakoj konkurenciji. Ovde se priča o ratničkoj košarci, a ja se pronalazim u tome. Dopada mi se ekipu kojoj pripadam. Mislim da iz treninga u trening, od utakmice do utakmice na pripremama, stvaramo sve jaču pobedničku hemiju. Očekujem da će to doći do izražaja kada bude najpotrebnije, već od oktobra kad počinjemo da se takmičimo. Spreman sam da svo svoje znanje i svestranost u pozicijama jedan, dva i tri potpuno stavim na raspolaganje treneru i saigračima. Inspiriše me timska igra.“, rekao je Sili koji ističe da su ga ljudi u klubu dočekali poverenjem i strpljenjem.

„Oko mene ima dovoljno strpljenja u klubu, a ja uzvraćam maksimalnom voljom i radom da se uklopim. Volim kako se trenira u Radničkom i jako mi se sviđa kako izgledamo kao ekipa. Mislim da smo jak potencijal, nadam se da ćemo to potvrditi rezultatima, a to publika očekuje, pre svega.“, rekao je on.
Sili je u dosadašnjih pet mečeva postizao više od 11 poena po utakmici, uverava da može i mora bolje.

„Sve što sam do sada pokazao može još bolje. Radim svakodnevno na tome da boljitak pokažem ljudima koji dolaze da gledaju našu ekipu. Ima tog pravila koje prati prvi korak ovde, drugačije je nego u SAD. Međutim, i po tom pitanju spreman sam na težak rad da razumem i usvojim sve što treba, kako ne bih pravio greške.“, ističe Sili.

izvor: sportske.net

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu