Pretplatne ulaznice od 23. septembra - iKragujevac


Sport

Iako u hali Jezero predstoji odigravanje najmanje pet utakmica više nego pre godinu dana (prva faza Evrokupa), uprava kluba je odlučila da cena sezonske karte za tribine ostane pristupačna i biće nepromenjena - tri hiljade dinara. Pretplatne karte važiće za celu sezonu - utakmice ABA lige i Evrokupa koji počinju od oktobra, kao i mečeve Superlige Srbije od marta sledeće godine.

Košarkaški klub Radnički počinje prodaju pretplatnih ulaznica za sezonu 2013/2014 u ponedeljak 23. septembra na blagajnama hale Jezero. Termini prodaje su radnim danima od 13 do 18 časova.

Pred Kragujevčanima je peta sezona zaredom u Jadranskoj ligi. Posle četiri sezone išćekivanja, od jeseni Evropa prvi put "dolazi" u Kragujevac. Kao debitant, Radnički u oktobru počinje takmičenje u Evrokupu, drugom rangu po snazi na kontinentu. U jakoj konkurenciji koju čini 48 evropskih ekipa, Šumadinci će biti jedini predstavnici Srbije.

Iako u hali Jezero predstoji odigravanje najmanje pet utakmica više nego pre godinu dana (prva faza Evrokupa), uprava kluba je odlučila da cena sezonske karte za tribine ostane pristupačna i biće nepromenjena - tri hiljade dinara. Ulaznica za parter koštaće 10 hiljada dinara.

Sve pretplatne karte važiće za celu sezonu - utakmice ABA lige i Evrokupa koji počinju od oktobra, kao i mečeve Superlige Srbije od marta sledeće godine.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, Radnički je i dalje u obavezi da poseduje podatke o vlasnicima pretplatnih karata. Zato je nužno da se prilikom kupovine ovih ulaznica priloži fotokopija lične karte, uz pružanje originala na uvid.

Na klupskom sajtu je objavljen kalendar ligaškog dela ABA lige, pa pretplatnici mogu da imaju uvid u termine utakmica koje će da prate. Nakon žrebanja u prvoj nedelji oktobra, biće objavljen i raspored susreta u Evrokupu.

Izvor/Foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu