Knežević: Izvinjavam se navijačima, klubu, a naročito treneru - iKragujevac


Sport

Fudbaler Radničkog Filip Knežević  je svestan greške koju je napravio na Banjici, iako smatra da je cela stvar  prepumpana. Mladi fudbaler Partizana koji je ove sezone na kaljenju u Radničkom izvinio se navijačima i klubu, posebno treneru.

"Prvo, nsam ga udario glavom. Uneo sam mu se i odgurnuo ga. Ali svejedno - crveni karton čist kao suza", ističe Knežević.

"Ne opravdavam to. Bio sam indisponiran zbog važnosti same utakmice. Imali smo težak raspored na početku i morali da tražimo bodove na Banjicu. A ništa nam nije polazilo za rukom. Ni ekipi ni meni. Razočaran i rezultatom i igrom izgubio sam živce. I onda je kao šlag na tortu došao taj start. Pogodio me je tačno u zglob. U tom trenutku delovalo mi je da je hteo da me povredi".

Međutim, podvlači Knežević, to nikako ne opravdava njegov gest.

"Pričao sam sa trenerom. Izvinio mu se, jer sam osećao potrebu da to uradim. Ono što su mi rekli pre nego što sam došao u Radnički govorili o Radmilu Ivančeviću on je potvrdio i ljudskim i trenerskim kvaltetima. I koristim sada priliku da se javno se izvinim i njemu, ali i navijačima i klubu".

 Trag će svakako ostati, jer je Kneževića i pre ispada na Banjici pratio glas da ne može da se kontroliše.

"Nisam takav, ali u nezgodno vreme nekako ne uspevam da se suzdržim. Nisam problematičan, ali dajem ljudima argumente da pomisle da jesam i znam to. Opet, ne mislim da je neki poseban incident dobiti crveni karton. Ne opravdavam sebe, postupio sam u afektu, ali dešava se to. Ne treba ljudi sada da me gledaju kao nenormalnog zbog jednog crvenog kartona. Pa ja u karijeri pre ovoga nisam nemam dva žuta, a ne crveni", pravda se momak iz Raške i uverava da će se iskupiti na nekim narednim mečevima.

"Jesam i dalje nervozan zbog cele ove situacije, ali neće to uticati na moju igru. Čim dobijem sledeću šansu pokazaću i igrama i ponašanjem da to nisam ja".

izvor:mozzartsport.com  foto:Star Sport

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu