GO SRS:"Zaustavimo ubijanje dr.Vojislava Šešelja" - iKragujevac


Politika

Gradski odbor Srpske radikalne stranke iz Kragujevca održao je konferenciju za štampu sa temom "Zaustavimo ubijanje dr.Vojislava Šešelja". Novinarima,kao i mnogobrojnim članovima Srpske radikalne stranke,obratila se Nataša Jovanović, predsednik Šumadijskog Okružnog odbora.

Nataša Jovanović je istakla da je je pre nekoliko dana saopšteno da je kod dr.Vojislava Šešelja otkriven rak jetre, te da uskoro dr. Šešelj treba da ode na još jedan pregled, da bi se utvrdilo kako dalje da se postupa u fazi lečenja.

Takođe je istakla da je dr Vojislav Šešelj već 12 godina u pritvoru u Hagu,da se sa njim krajnje nehumano postupa i ne pruža mu se lekarska pomoć iako je on to zahtevao. Pre godinu dana dr.Šešelj je osetio bolove u levom delu stomaka i tražio je nekoliko puta da se pregleda. Kada je pregled nakon upornog insistiranja urađen, lekar koji je pregledao dr. Šešelja kao dijagnozu je dr. Šešelju poslao samo belu stranu papira,na kojoj ništa nije napisano, a vidi se jedino ime i prezime dr. Šešelja i lekara koji je radio pregled.

Evidentno je da haški tribunal želi da ubije dr.Šešelja i ne dozvoli mu povratak u Srbiju, zato što uopšte ne zna šta će sa njim? Srpska radikalna stranka će preduzeti sve Parlamentarne i vanparlamentarne metode u cilju zaštite predsednika Srpske radikalne stranke, a o tome ćemo blagovremeno obavestiti građane Srbije.

Povratak dr.Šešelja u Srbiju značiće slobodu kako za građane Srbije, tako za građane Kragujevca, a GO Srpske radikalne stranke će takođe organizovati proteste u Kragujevcu, a već ovih dana idemo u posetu ambasadama prijateljskih zemalja, koje ćemo upoznati da je u toku pokušaj da se dr.Vojislav Šešelj ubije.

Učinićemo sve što je u našoj moći da spasimo život predsednika Srpske radikalne stranke i pozivamo građane Kragujevca i građane Srbije da nam se pridruže.

Izvor: GrO SRS

Foto: GrO SRS

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu