Kragujevački bend oduševio publiku pesmom "Sneg" sa Borom Đorđevićem (VIDEO) - iKragujevac


Kultura

Dugo najavljivani i još duže iščekivani album prvenac Nova Tempore kragujevačke petorke Epilog konačno je zasijao pred željnom publikom u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records. Drugi po redu, video rad za pesmu "Sneg" je pred nama.

Kompletan album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma značajnu ulogu su imali između ostalih i Predrag Pavlović (vokal grupe) i Ivan Grujić Gnjurac.

Jedini duet na albumu, urađen je sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu Sneg. Video singl za tu pesmu režirao je basista grupe Ratko Petrović u produkciji kuće RAX Media Production uz tehničko- vizuelnu pomoć firme Euroton Kragujevac, spot su snimali Lucky, Koki i Ralle, dok su kadrovi sa Borom Đorđevićem i njegov vokal snimani u muzičkom studiju Asfalt u Beogradu. Te kadrove snimao je Vuk Protić-Haludža. Balerina u spotu je Marija Marković. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu