SKC: Program za period 16.09.-22.09.2013. - iKragujevac


Kultura

Četvrtak , 19. septembar - Sala PMF-a u 20:00h.

Večeri smeha: saradnja sa udruženjem građana "Vido" StandUp komedija, nastupaju Srđan Dinčić i Aleksandar Perišić.

Cena ulaznice je 150 dinara.

Udruženje građana Vido u okviru programa "Večeri smeha" organizuje veče stendap komedije u saradnji sa udruženjem Standup.rs iz Beograda.

Sledećeg četvrtka 19.09.2013. od 20:00 u sali PMF-a nastupiće vrsni stendaperi Srđan Dinčić i Aleksandar Perišić koji već godinama uspešno izvode svoje stendap performanse u Srbiji a i van granica naše zemlje.

U našem gradu po prvi put nastupaju. Stendap komedija je sve popularnija forma kulturnog izraza koja kombinuje dobru zabavu i kritiku pojedinih pojava u društvu na duhovit i satiričan način.

Ovaj projekat se ostvaruje preko programa Centrifuga koji realizuje Erste banka u partnerstvu sa Trag fondacijom uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Karte se mogu kupiti na dan izvođenja na ulazu od 19:00. Takođe će od ponedeljka biti u prodaji u Lokalnoj kancelariji za mlade u ulici Save Kovačevića 5, svakog radnog dana do 15:00h.

Petak , 20. septembar - Sala PMF-a u 20:00h

Predstava: "Čaj od jasmina" - Pozorište na Terazijama-Beograd 

Po tekstu: Vesne Stanković, predstavu je priredio Boda Ninković

Učestvuju: Boda Ninković, Vesna Stanković i Milena Vasić Komad "Čaj od jamina" je savremena priča o čoveku koji upija probleme okoline i pokušava da pomogne ljudima, što dovodi do niza ѕanimljivih situacija. Predstava govori o lažnom psihoterapeutu koji je zapravo domar u psihijatriskoj ustanovi. On ima privatnu ordinaciju za psihoterapiju u kojoj prima žene, koje "leči" čajem od jasmina za koji tvrdi da usklađuje protok pozitivne energije u organizmu.

Dramaturg: Željko Jovanović

Kompozitor: Ljuba Ninković

Koreograf: Željko Grozdanović

Kostim: Ivana Guteša

Cena karte: 600 dinara

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu