Facebook uvodi opciju "Save" [Foto] - iKragujevac


IT

Ukoliko na Facebook-u imate dosta prijatelja, velike su šanse da ponekad ne stignete pročitati sve tekstove, pregledati sve video klipove. preslušati sve pesme sa Newsfeed-a. Ali, Facebook je odlučio da reši taj problem.

Mobilne Facebook aplikacije, kao i standardna verzija Facebook-a koju koristite u svom web browseru će ovih dana postati bogatije za opciju Save, sa kojom možete jednostavno bookmarkovati određene Facebook postove kako bi im pristupili kasnije.

Sve što trebate uraditi je iz padajućeg menija na željenom postu odabrati opciju Save, nakon čega je tom postu moguće pristupiti iz posebne Saved sekcije, koja je na web verziji Facebook-a smeštena u sidebaru, odnosno u slučaju mobilnih aplikacija, u tabu More.

Opcija Save za sada ne nudi spašavanje postova kako bi im kasnije pristupili i kada ste offline, a snimljene postove je nemoguće uređivati, umesto toga, Facebook će ih sam razvrstati u jednu od nekoliko kategorija (Links, Places, Music, TV Shows, Books, Films, Events i Archive), i kasnije s vremena na vreme u Newsfeed-u podsetiti na njih.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu