Dnevni horoskop za 26.11.2017. - iKragujevac


Dnevni horoskop

 

Ovan: Danas ste odlično raspoloženi. Provedite više vremena u prirodi. Možda ne ide sve na poslu tako lako, kako ste zamislili, ali ne odustajte od zacrtanih ciljeva za danas.

Bik: Imate višak energije, ali pokušajte da se bavite nekom aktivnošću. Napeti ste. Potrudite se da se ne nervirate

Blizanci: Pokušajte da se okrenete saradnji sa drugima. Provedite više vremena sa partnerom. Danas bi trebalo da se bavite sportom, da budete aktivniji.

Rak: Vredni ste. Pomalo ste napeti. Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da se usmerite na posao, ali ne zapostavljajte svoje zdravlje, nemojte se premarati.

Lav: Imate višak energije. Danas je dan kada treba da pravite kompromise. Provedite više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, moguć je flert.

Devica: Pokušajte da više vremena provedete kod kuće, sa dragim ljudima. Potreban Vam je odmor od svega. Probajte da ove nedelje ne radite previše.

Vaga: Danas ste komunikativniji nego inače. Imate dosta planova za zabavu. Odličan je dan za flert, ljubav i moguća su nova poznanstva. Nemojte biti pasivni i sedeti kod kuće.

Škorpija: Moguć priliv novca. Potrudite se da se usmerite na posao. Porodica Vam je velika podrška danas u svemu.

Strelac: Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Dobar je dan za kupovinu telefona. Možete ići na kraći put ako budete imali priliku. Mesec u Vodoliji je u polju komunikacije i kraćih putovanja, pa to podržava.

Jarac: Potrudite se da se usredsredite na ono što je bitno na poslu. Moguć priliv novca. Sve ide kako treba danas, sve ciljeve ćete ostvariti lako.

Vodolija: Prilično ste nervozni. Ne opterećujte se toliko porodičnim problemima. Potrudite se da se bavite sportom.

Ribe: Budite odgovorniji danas. Potrudite se da budete pažljivi na radnom mestu. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći u poslu. Danas je dan za završavanje obaveza.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu