Škorpija samostalno, Strelac pred promenom, Jarac se troši, Vodolija neispunjena, - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskpp za 23.07 :

OVAN

Osećate poveću zasićenost trenutnim poslovnim zaduženjima i ne želite da se raspirujete na više segmenata. Bitan vam je fokus.Na detalje kao što je partnerova ljubomora ne možete da se pozivate i pratite nečije nipodaštavanje. Imate jak integritet u društvu.Nemate veće tegobe.

BIK

Ukoliko ste nezaposleni i intenzivno tražite neku promenu na ovom polju, ne očajavajte usled spleta događaja, koji su vam u suštini suvišni za ono što i sami možete da uradite za sebe.Emotivni plan vam je ispunjen. Morate da se povremeno odmorite i vratite sebi i svojim potrebama.Više se odmarajte.

BLIZANCI

Kada su u pitanju međuljudski odnosi, morate da shvatite da postoji određena digresija u ponašanju pojedinih kolega. Neko će pomisliti da su mnoge stvari protiv njega.Dovoljno ste ispunjeni, što se emocija tiče ali samim tim i dovoljno u javnom životu prisutni. Možda se još nekome dopadnete.Zdravlje-Ne žalite se na nešto, posebno.

RAK

Polje privatnog posla vas podstiče na mnoge promene, koje su vam dovoljno otežavajuće kako finansijski tako i dosta iscrpljujući što se zdravlja tiče.Moratćete malo više da se bavite sobom. Partner je uspešna osoba, kojoj u suštini i ne treba veća podrška.Povremeno se povucite iz tenzičnih situacija.

LAV

Volite mnogo toga javno da pokažete, osećate se kao glavni glumac na sceni. Vaše prisustvo je očigledno, pa možete da izazovete i neke komentare na svoj račun.Ukoliko se pojavi osoba na koju često mislite ne zaboravite da je prvi utisak najvažniji. Obratite pažnju na pojedine detalje ovaj put.Nemate veće tegobe.

DEVICA

Provodite sjajan dan. Imate dovoljno benefične energije na pojedinim poljima, koji vas podstiču na budete sve bolji. Pojačan finansisjki priliv je neminovan.Uviđate izuzetnu osobu već neko vreme u svom okruženju. Ne želite da izgubite nešto jako vredno kao što je druženje sa ovom osobom.Osećate se odlično.

VAGA

Ne želite naredbodavan stav i ne želite da vas dezavuišu nepotrebnim stvarima, koje su malo lošije po vaš finansijski status, trenutno.Imate jasan stav kada je u pitanu partner na koga često mislite. Poželećete nešto konkretno da uradite na ovom poljuImate jak metabolizam.

ŠKORPIJA

Fokus koji ste imali do skoro vam se više ne isplati, jer imate i jaku konkurenciju u oblasti kojom se već neko vreme bavite.Volećete da se osamostalite i da za trenutak zaboravite partnerske odnose kako bi se odlučili na jedan novi put, koji vas vodi uspehu.Povišen krvni pritisak.

STRELAC

Možda ste trenutno na jako visokoj poziciji, ali isto tako i malo lošije kotirani u svojim očima. Smatrate da je vreme za veću promenu ovaj put.Kada su emotivni odnosi u pitanju, možda budete lošijeg raspoloženja i poželite da se osamiteObratite pažnju na imunitet.

JARAC

Zalaganje u narednom periodu iziskuje mnogo više energije nego obično. Poželećete mnogo bolji tretman za sebe i naravno, potrudićete se da to i postignete.Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Strelca, to svakako može biti karmička ljubavna romansa na duže staze.Bavite se sportom.

VODOLIJA

Ono u čemu ste mnogo bolji od većine ste malo zapustili, ali nije loša ideja da počnete da razmišljate o konkretnoj promeni na bolje.Uvideli ste odavno da je vaš emotivni život dovoljno neispunjen i da se od vas traže određene promene kako u pristupu prema osobi koju volite tako i na poslu koji raditePojačana doza stresa.

RIBE

Na neke detalje ne računate kao što je sam odlazak u inostranstvo. Moraćete da obnovite komunikaciju sa osobom koja vam znači mnogo u poslu kojim se bavite.Oni koji su sami ne treba da očajavaju, jer se oseća veća promena na vidiku. Tu je jedan Rak, koji će vas odlično razumeti, kada je vaše emotivno stanje u pitanju.Kostobolja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu