Dnevni horoskop za 12. novembar 2016: Ribe uživaju sa partnerom, Lavu i Škorpiji mogući izdaci - iKragujevac


Dnevni horoskop

 

Ovan - Partner se dosta trudi oko vas i ugađa vam u svemu pa vam to prija. Posao će vam krenuti na bolje pa možete da se opustite. Počnite da štedite. Zdravlje dobro.

Bik - Ako ste usamljeni, uskoro će vas jedna osoba iz vašeg okruženja pozvati da izađete zajedno. Moguće je unapređenje na poslu posle dužeg vremena. Prolazna glavobolja.

Blizanci - Pokušajte da prevaziđete nepoverenje prema partneru otvorenim razgovorom o svemu. Vaša upornost i trud na poslu će se veoma isplatiti. Više spavajte, stigao vas je umor.

Rak - Partner želi da više vremena provodite zajedno. Kad ste zajedno manje ste nervozni. Postavite realne poslovne ciljeva i krenite da ih odrađujete. Moguća blaža prehlada.

Lav - Vi se brzo zaljubite ali se brzo i odljubite. Ponekad reagujete previše emotivno. Prihvatite savete porodice oko novog posla. Mogući izdaci. Zdravlje dobro.

Devica - U ljubavi za sada dobro ali očekujte neka nova dešavanja. Uspešan poslovan dan i očekuje vas siguran dobitak. Imate nalet pozitivne energije za rad. Zdravlje stabilno.

Vaga - Počele su da vam smetaju neke partnerove osobine. Sa nekim stvarima ne možete da se pomirite. Dobro se pripremite za nove poslove koje će te imati. Zdravlje dobro.

Škorpija - Naišao vam je jedan nestabilan period što se ljubavi tiče i stalno strahujete za ishod veze. Ako tražite posao imaćete neke nove ponude. Mogući izdaci. Zdravlje promenjivo.

Strelac - Ne dozvolite da se partner udaljava od vas. Provodite malo više vremena zajedno i ne prebacujte za svaku sitnicu. Ne dozvolite da na poslu drugi odlučuju umesto vas. Zdravlje dobro.

Jarac - Počeli ste da se sviđate osobi sa kojom radite. Ako ste usamljeni prihvatite poziv za izlazak. Trudite se da ne kasnite na posao da vas ne bi opominjali. Moguća nesanica.

Vodolija - Partnerova pažnja vam puno znači. Iznenadite partnera malim poklonom. Poslovna situacija je bolja ali vas čeka još puno posla. Problemi sa grlom.

Ribe - Provešćete divno veče sa partnerom u izlasku. Porodica vas podržava u novom poslu i to vam puno znači. Finasijska situacija je sve bolja. Zdravlje stabilno.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu