Snežana Savić : “ Radujem se svakoj novoj ulozi” - iKragujevac


Zabava

Snežana Savić, popularna glumica maltene svih naših serija i filmova, otkriiva da obožava svoj posao, i da se raduje svakoj novoj ulozi koju joj ponude.

- Bez rada glumac ne živi, on vegetira. Bitno je samo da radimo, mi se radujemo kao mala deca kada imamo posla. Odbijala sam velike reditelje poput Darka Bajića koji je napravio čuda, velike uloge. Tako se zadesilo u tom trenutku. Čovek se ponese, ali se ne kajem. Uvek želim da radim i da sam u pokretu. Honorar nekada jeste bitan, ali nekada mi je potpuno nebitan. Kod umetnika je sve što je materijalno smešno, jer taj sav novac ode i potroši se. Mi suštinski nismo materijalisti, imamo neke više intelektualne ciljeve. Treba i živeti od nečega, ne možemo sad ni da kažemo “nama treba da radimo, da smo srećni, ispunjeni, zadovoljni i da nam je to lepo“. Prosto postoje nekad situacije kada je bitno zadovoljstvo, a ponekad i novac - kaže za “Blic” Snežana Savić.

U seriji “Igra sudbine“ ostvarila je zapaženu ulogu Donke Desali, a sada staje u odbranu serije koju pojedinci nazivaju “lakim štivom“.

- U hipreprodukciji ima i dobrog i lošeg, ali se sve to na kraju iskristališe. Publika daje glavni sud o svemu što se radi. I Sinišu Pavića su klasifikovali kao lakog pisca, a sada je on odjednom kultni autor. Ljudi će uvek komentarisati serije, a “Igra sudbine“ je svakako jedan od najgledanijih projekata. Ovo jeste sapunica, ali polako, ne možemo mi apriori reći za neki projekat da je “lak”. I sapunicu je teško pisati - priča Snežana.

Ona otkriva da jedva čeka da se istoimenoj seriji pridruži i legendarna glumica Mira Banjac.

Priredio: Mario Badjuk

Foto: Internet

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu