Šta vam zvezde poručuju danas ? - iKragujevac


Zabava

Pogledajte šta su vam planete pripremile za prvi dan vikenda.

OVAN
Posao-Vaše zalaganje, može da urodi plodom za neko vreme. Pokušajte da se distancirate od nepotrebnih stvari bar za kratko dok ne uvidite kako stvari zapravo stoje. Ljubav-Oni koji su u braku mogu da imaju problematičnu situaciju i da se ne retko desi i sukob mišljenja. Budite na distanci ovaj put. Zdravlje-Poveća nervoza.
BIK
Posao-Kada su u pitanju vaše finansije, ne morate da očajavate i da se snebivate oko novih poteza. Pokušajte da prihvatite savet prijatelja, ovaj put. Ljubav-Očekujte prijatnu osobu sa kojom ste na istoj talasnoj dužini. Ne pokušavajte da se okrenete i odete, jer su vam aspekti dovoljno naklonjeni. Zdravlje-Volite da vežbate.
BLIZANCI
Posao-Moguće da ćete biti malo više kolebljivi ovaj put. Držite saradnike na određenoj distanci, mada ste u tome striktni nije na odmet da se takvo ponašanje nastavi i dalje. Ljubav-Ne očajavajte ukoliko se osećate usamljeno, jer vam se smeši novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Budite otvoreni za komunikaciju. Zdravlje-Pokušajte da se odmorite.
RAK
Posao-Ne pokušavajte da se odvojite od starih obaveza a da ih pritom ne dovršite. Vaše finansije su u redu ukoliko se držite pravila, koja su vam dostavljena. Ljubav-Imate na umu ozbiljnu ljubavnu vezu. Ne želite da prihvatite nikakvu vrstu površnosti niti dezavuisanja od strane osoba, koje ne zaslužuju vašu pažnju. Zdravlje-Dan provedite u prijatnom društvu.
LAV
Posao-Volite kraljevsku poziciju ali vam u tom pravcu ne ide baš najbolje. Ne možete da se dovedete u red baš najbolje ovih dana. Ljubav-Ukoliko se ne otvorite vi lično, na emotivnom planu neki događaji se uistinu neće ni desiti. Budite fokusirani na svoje prioritete. Zdravlje-Pokušajte da se više odmarate.
DEVICA
Posao-Kada je u pitanju finansijska strana još uvek ste neko ko može mnogo bolje da prođe u narednom periodu od ostalih predstavnika Zodijaka. Ljubav-Imate odličnu dozu podrške od strane svog dugogodišnjeg partnera. Nemate nameru da se zatvarate i sami odlučujete o svom emotivnom odnosu. Zdravlje-Nemate veće probleme.
VAGA
Posao-Oni koji su imali nameru da započnu privatni biznis ne moraju da očajavaju zbog trenutnog nedostatka novca, jer već za kraći period možete mnogo toga dobiti pa i povišicu. Ljubav-Ne menjate još uvek svoje navike i svesni ste situacije u kojoj se nalazite. Pokušaj da se distancirate od problema emotivne priorode nije dobro rešenje za vas. Zdravlje-Glavobolja.
ŠKORPIJA
Posao-Na nekom nivou ste u pravu. Morate da budete dovoljno otvoreni za saradnju sa jednom Devicom ili jednim Rakom. Uspeh je zagarantovan u onoj meri, koliko se vi lično zalažete. Ljubav-Volite da se vaše mišljenje uvažava, makar to bio partner, koji je sa vama u dužoj vezi. Možete biti skloni preterivanju, čak. Zdravlje-Treba vam odmor.
STRELAC
Posao-Ne morate baš uvek da budete tačni i da se bavite stvarima koje vam odvlače fokus sa bitnih dešavanja. Morate da se dovoljno prilagodite novim trendovima. Ljubav-Još ste pomalo nezadovoljni partnerskim odnosima ali to ne želite da priznate u većoj meri. Pokušajte bar da sledite partnera u njegovim namerama. Zdravlje-Proverite nivo holesterola.
JARAC
Posao-Vaše zalaganje na polju karijere je nešto što vam je zapisano kao odličan put, kojim ćete proći neko vreme. Volite odličnu poziciju. Ljubav-Isuviše ste u poslu da bi se bavili ovim segmentom. Ne pokušavate nešto više da promenite, još uvek. Zdravlje-Povedite računa o infekcijama.
VODOLIJA
Posao-Imate dovoljno oštru percepciju za neke detalje i zbog toga ste dosta cenjeni. Ne umete mnogo toga da rešite još uvek, ali svakako da je u redu ono što ste zacrtali, kao bitan cilj. Ljubav-Pokušavate da dominirate i to je vaša slabija strana. Partner ne želi sa vama da se takmiči i da od vas traži veće prohteve. Zdravlje-Imate poveći stres.
RIBE
Posao-Ukoliko ste do sada imali isuviše posla ne dozvolite da se trend nastavi u tom pravcu. Poradite na kvalitetu ovaj put. Ljubav-Možete da sretnete nekoga od ranije i da sve počne kao prvi put. Aspekti planeta vas podržavaju u nameri, koju imate. Zdravlje-Pijte dovoljno tečnosti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu