Asfaltirana Ulica Dragoljuba Milovanovića Bene u MZ 21. oktobar - iKragujevac


Vesti

Ekipe Sektora niskogradnje JKP „Šumadija“ izvode završne radove na asfaltiranju drugog dela Ulice Dragoljuba Milovanovića Bene u Mesnoj zajednici 21. oktobar. Radove su obišli Maja Angelovska, članica Gradskog veća za komunalne poslove i Zorica Đorić, v.d. načelnica Gradske uprave za komunalne poslove.

Grad Kragujevac je u prethodnom periodu izvodio intezivne radove na unapređenju komunalne infrastrukture u Mesnoj zajednici 21. oktobar, kazala je Maja Angelovska. Početkom aprila asfaltirali smo prvi deo Ulice Dragoljuba Milovanovića Bene u dužini od 210 metara a danas asfaltiramo drugi deo ulice u dužini od 353 metra. Ukupna investiciona vrednost ovih radova je 13,2 miliona dinara. Asfaltiranju su prethodili i radovi na vodovodnim prikljucima i linijama čija je vrednost oko 18 miliona dinara, čime smo trajno rešili dugogodišnji problem stanovnika ove ulice. Nakon rehabilitacije i rekonstrukcije delova ulica Suvoborske, Kopaoničke i Jovana Petrovića Kovača u MZ 21. oktobar, nastavili smo sa radovima i u ovoj godini tako da ćemo u narednom periodu urediti i Deligradsku i Marka Miljanovu ulicu, rekla je Maja Angelovska.

Nakon radova JKP „Vodovod i kanalizacija“ koji su radili kompletnu liniju, Sektor niskogradnje JKP „Šumadija“ je u prethodnom periodu uradio kompletno frezovanje, šahte smo podigli na kotu nivelete i danas asfaltiramo završni deo ukupne dužine oko 570 metara. Ukupno će biti utrošeno oko 620 tona asfaltne mase, rekao je Marko Radisavljević, šef Sektora niskogradnje JKP „Šumadija“.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu