Vremenska prognoza za Kragujevac: Kiša i pljuskovi uz umereno oblačno nebo - iKragujevac


Vesti

Građani Kragujevca mogu očekivati promenljive vremenske uslove tokom narednog perioda, prema najnovijim prognozama meteorologa. Umereno do potpuno oblačno nebo pretežno će obeležiti današnji dan, sa posebnim naglaskom na pojavu kiše i pljuskova u različitim delovima grada.

Vetar će biti umeren do jak, dolazeći iz južnih i jugoistočnih pravaca, što dodatno može pojačati intenzitet padavina i uticati na osećaj hladnoće tokom dana.

Što se tiče temperatura, očekuje se da će najniža temperatura biti u rasponu od 3 do 8 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti između 14 i 18 stepeni Celzijusa.

Za Kragujevac se predviđa povremena pojava slabe kiše, s najvišom dnevnom temperaturom koja neće prevazići 15 stepeni Celzijusa. Ove prognoze sugerišu da će se vremenski uslovi tokom dana menjati, stvarajući izazove za planiranje aktivnosti na otvorenom prostoru i vožnju.

Građani Kragujevca se pozivaju da budu obazrivi i da preduzmu neophodne mere opreza kako bi se prilagodili promenljivim vremenskim uslovima. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu