Vremenska prognoza za Kragujevac: Delimično oblačno sa mogućim padavinama - iKragujevac


Vesti

Stanovnici Kragujevca i okolnih područja mogu očekivati umereno do potpuno oblačno vreme tokom dana, uz periodične kišne padavine, dok će brdsko-planinski delovi regiona biti pod uticajem snega.

Prema najnovijim prognozama, padavine će biti prisutne mestimično tokom jutra i pre podneva, dok se očekuje postepen prestanak padavina tokom popodneva i večeri, uz delimično razvedravanje neba. Vetar će duvati umereno, sa severozapadnog pravca.

Jutarnje temperature kretaće se u rasponu od 3 do 7 stepeni Celzijusa, dok se najviše dnevne temperature očekuju između 11 i 15 stepeni Celzijusa. U samom Kragujevcu, očekuje se povremena pojava slabe kiše, uz temperaturu koja će se kretati do 14 stepeni Celzijusa.

Ovakve meteorološke prilike govore da će biti neophodno pripremiti se za promenljive vremenske uslove tokom dana. Vozačima se savetuje oprez na putevima, posebno u slučaju kiše, dok planinarima i ljubiteljima aktivnosti na otvorenom preporučuje da budu svesni mogućnosti snega u brdsko-planinskim predelima.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu