JKP Vodovod i Kanalizacija Kragujevac obaveštava: Planirana isključenja vode za danas - iKragujevac


Vesti

Javno komunalno preduzeće Vodovod i Kanalizacija Kragujevac obaveštava građane o planiranim isključenjima vode za današnji dan. Ova isključenja su neophodna radi izvođenja popravki na vodovodnim sistemima i kućnim priključcima, s ciljem održavanja i poboljšanja kvaliteta vodosnabdevanja u gradu.

Evo rasporeda isključenja za danas:

Ilina Voda, ul. Liparska kosa (od 08:00 do 12:00 časova) - Isključenje vode planirano je zbog popravke ulične linije. Građani u ovom delu grada biće bez vode u navedenom vremenskom intervalu.

Šumarice, ul. Sime Matavulja (od 08:00 do 12:00 časova) - Isključenje vode planirano je radi popravke kućnog priključka. Stanovnici ove ulice trebaju se pripremiti za period bez vode tokom navedenog vremenskog intervala.

Napominjemo da je plan isključenja podložan promenama usled nepredvidivih komplikacija tokom izvođenja popravki i pojave novih havarija. JKP Vodovod i Kanalizacija Kragujevac apeluje na razumevanje građana i zahvaljuje im se na strpljenju dok se ove neophodne radnje izvode radi obezbeđenja stabilnog i kvalitetnog vodosnabdevanja.

Građani se mogu dodatno informisati putem zvaničnih kanala JKP Vodovod i Kanalizacija Kragujevac o eventualnim promenama u rasporedu isključenja ili dodatnim informacijama o održavanju vodovodnih sistema.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu