Danas su ova naselja bez struje u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Kragujevčani treba da obrate pažnju na planirana isključenja električne energije koja će se desiti u četvrtak, 5. aprila 2024. godine. Ova isključenja su deo redovnog održavanja elektroenergetskih sistema i planirana su u određenim delovima grada.

Prema informacijama koje su objavljene, isključenja će se odvijati u različitim delovima Kragujevca u vremenskom periodu od 09:00 do 13:00 časova.

U prvoj fazi, od 09:00 do 13:00 časova, isključenja će se desiti u sledećim ulicama: Božane Prpić, Braće Hadžića, Čapajeva, Čiče od Romanije, Daničićeva, Dragojuba Milovanovića - Bene, Jadranska, Milana Ilića - Čiče i Oplanić.

U drugoj fazi, od 10:00 do 13:00 časova, planirana su isključenja u sledećim naseljima: Čumić Panjevac, Limovac, Vrbovac, Crvenac, Svetinja i Mijailovići.

Građani koji žive u ovim područjima treba da budu obavešteni o ovim planiranim isključenjima i preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili za iste.

Elektrodistribucija Kragujevac moli građane za razumevanje i strpljenje tokom ovih aktivnosti, ističući da su isključenja deo redovnog održavanja elektroenergetskih mreža i da su neophodna kako bi se osigurala sigurnost i stabilnost elektroenergetskog sistema.

Za sve dodatne informacije i eventualne nedoumice, građani se mogu obratiti Elektrodistribuciji Kragujevac putem telefona ili posetiti zvanični sajt ove kompanije.

Očekuje se da će nakon završetka planiranih aktivnosti, elektroenergetska mreža biti stabilizovana, a građani će ponovo imati normalno snabdevanje električnom energijom.

Pritisak na elektroenergetski sistem i redovno održavanje su ključni za obezbeđivanje pouzdanog snabdevanja energijom za sve građane, stoga je saradnja sa Elektrodistribucijom od vitalnog značaja za sve učesnike.

Napomena: Raspored isključenja može biti podložan promenama usled nepredviđenih okolnosti. Građani se pozivaju da prate obaveštenja putem zvaničnih kanala komunikacije Elektrodistribucije Kragujevac radi najnovijih informacija o isključenjima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu