NAJNOVIJA VEST: Pronađene ubice Danke Ilić - iKragujevac


Vesti

Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić koje su priznale zločin, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke.

Kako shvatam priznali su delo - rekao je Vučić, i dodao da vode policiju do mesta gde su bacili telo.

Kako je rekao, "sa kakvim mi monstrumima imamo posla".

- Sad vode do mesta gde su bacili telo deteta - rekao je Vučić.

- Bato, vidite šta je potrebno. Još jednom zahvalnost policiji, završite to i vidite da date što pre sva neophodna objašnjena ljudima u Srbiji. Svi su užasno brinuli u Srbiji, to pokazuje negde da nismo izgubili dušu, da ljudi imaju i srce i snage. Nažalost, po ovome što sam dobio od MUP-a, stvari su se završile najgorim ishodom. Nadam se da je sve obavljeno sa porodicom - rekao je Vučić.

- Kako je dodao, cela priča je neverovatna, neverovatno kakvi monstrumi postoje - naveo je predsednik Srbije.

Kako je saopšteno, ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić su dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora.

Oni su telo devojčice ubacili u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije gde su ga bacili.

Ubistvo su izvršila dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora, S. J (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot,

- S. J. je osumnjičeni da je službenim vozilom "fiat panda" u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku Ilić, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo ubijene Danke ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić koje su priznale zločin, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Sad vode do mesta gde su bacili telo deteta - rekao je Vučić.

Mala Danka Ilić je nestala 26. marta, kada je njena majka Ivana Ilić prijavila nestanak oko 13.45. Od tada se mnogo informacija pojavilo u javnosti i medijima, spekulisalo se da je viđena u Beču, što je kasno sinoć demantovano.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu