Saznajte kako do zapanjujućeg rezultata: Kako izgubiti 2-3 konfekcijska broja bez vežbanja !!! - iKragujevac


Vesti

Da li se i vama dešavalo da ste na rigoroznoj dijeti, iscrpljujuće vežbate, a masti u donjem delu stomaka nikako da se uklone? Maštate o tome da gubite centrimetre u određenim regijama koje su baš vama problematične? Lifecare klinika vam nudi priliku da brže nego inače dođete do željene figure i to komforno, bez operacija.

Zahvaljujući brojnim medicinskim procedurama koje kombinujemo u Lifecare klinici, moguće je skidanje masnih naslaga sa određenih delova tela uz redukciju obima, preoblikovanje figure i zatezanje kože.

Da li spadate u malu grupu ljudi koji su totalno zadovoljni svojom težinom i oblikom tela? Ili ipak ne? Ukoliko niste, imamo sjajnu vest za vas!

Naš posebno pripremljen paket za mršavljenje koji na jednom mestu objedinjuje tretmane koji omogućavaju da izgubite 2 do 3 konfekcijska broja u obimu je trenutno na AKCIJI!

Ukoliko želite da napravite promenu kao klijenti sa fotografija i zablistate na svakom koraku, u narednih mesec dana paket od 24 tretmana sa planom ishrane u Lifecare klinici možete kupiti po promotivnoj ceni u iznosu od 1000€.✨

I ne samo to - Kao zahvalnost što smo u godinama koje su za nama stekli vaše poverenje, i u želji da naše usluge budu dostupne što većem broju klijenata, odlučili smo da vam ponudimo mogućnost plaćanja u ČAK 10 mesečnih rata INTESINIM karticama! Naš tim vam stoji na raspolaganju kada su u pitanju konsultacije, i možete ih zakazati već danas pozivom na broj : 060 19 50 500 ili 061 19 50 500 Vise informacija o samim tretmanima mozete pogledati na www.estetikcentar.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu