Asfaltirane ulice Gustava Krkleca i Nedeljka Čabrinovića u MZ Beloševac - iKragujevac


Vesti
U Mesnoj zajednici Beloševac, Sektor niskogradnje JKP „Šumadija“ izvodi radove na asfaltiranju ulica Gustava Krkleca i Nedeljka Čabrinovića. Završne radove obišli su Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa Grada, Aleksandar Lazović, savetnik Privremenog organa Grada i Zorica Đorić, vd načelnica Gradske uprave za komunalne poslove.

U poslednjih par dana ovo je treća ulica koju asfaltiramo jer su nam vremenski uslovi dozvolili, rekao je Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa grada Kragujevca. Grad je imao dovoljno sredstava u budžetu da finansira ove radove u vrednosti od 6,2 miliona dinara što je pokazatelj odgovornog odnosa Nikole Dašića prema politici i građanima. U narednom periodu radićemo na putnoj infrastrukturi u svim delovima grada i nadamo se da će JKP „Šumadija“ ispratiti sve zahteve, dinamiku i tempo Gradske uprave, poručio je Miroslav Petrašinović.

Nakon Ulice Karaula koja je asfaltirana u dužini od kilometar, ovo je nastavak rešavanja komunalnih problema u prigradskom naselju Beloševac, kazao je Aleksandar Lazović, savetnik Privremenog organa grada Kragujevca. Asfaltiranjem ulica Gustava Krkleca i Nedeljka Čabrinovića u dužini od 316 i 108 metara i širine tri metra rešićemo dugogodišnji problem meštana. Privremeni organ grada Kragujevca ispunjava sve svoje obaveze i funkcioniše u skladu sa svojim ciljevima i dinamikom rada. Današnji radovi su najbolji pokazatelj i potvrda da grad Kragujevac nije i neće stati već da će nastaviti sa rešavanjem problema sugrađana, jer ako volite svoj grad i ako brinete o građanima onda se podrazumeva rad od 365 dana u godini. Na čelu sa Nikolom Dašićem dokazali smo da smo sa građanima Kragujevca cele godine jer želimo da ispunimo zacrtane ciljeve i očekivanja naših sugrađana, rekao je Aleksandar Lazović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu