TEŠKA NESREĆA U TRNAVI Automobil prepolovljen, poginule dve osobe (FOTO) - iKragujevac


Vesti
Bogdan A. (28) i Tamara M. (46) stradali su u naselju Trnava oko 3.50 časova nakon ponoći. Navodno je vozač prethodno odbio da stane na znak saobraćajca

Bogdan A. (28) i Tamara M. (46) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Jagodine. Pre nesreće Bogdan je navodno izbegao saobraćajnu patrolu, a onda se pod punim gasom zakucao u banderu!

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, oko 3.50 sati, u naselju Trnava, na putu Kragujevac-Jagodina.

- Automobil se kretao iz pravca Jagodine ka Kragujevcu, kada je vozač „škode“ izgubio kontrolu i sleteo s puta. Tom prilikom udario je u banderu. Od siline udarca automobil je bio prepolovljen i smrskan. Na licu mesta poginuli su muškarac Bogdan A., koji je upravljao automobilom, i Tamara, koja je sedela na mestu suvozača - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje stravične detalje:

- Koliko je udarac bio silovit, najbolje pokazuje to da je telo mladića pronađeno 60 metara od vozila, a navodno je proleteo kroz šoferšajbnu. Mladić je ispao i odleteo. Od zadobijenih povreda preminuli su na licu mesta. Tamara je ostala u vozilu, ali joj sigurnosni pojas nije pomogao - dodaje sagovornik.

Prema jednoj od verzija koja se juče mogla čuti, vozač se navodno pre nesreće nije zaustavio na znak policajca. Nešto kasnije u velikoj brzini proklizao je po putu i svom silinom se zakucao u električni stub!

Kako se saznaje, Bogdan nije koristio zaštitni pojas, a navodno je ranije kažnjavan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na društvenim mrežama se rođaci, poznanici i prijatelji masovno opraštaju od Bogdana i Tamare. Za Bogdana kažu da je poreklom s Kosova i Metohije, dok je Tamara radila dugi niz godina kao fizioterapuet, a iza sebe je ostavila dvoje dece.

- Srednju školu je završila u Zaječaru, a godinama je radila na brojnim kruzerima po celom svetu. Pre smrti radila je kao fizioterapeut i SPA menadžer u jednom poznatom hotelu u Vrnjačkoj Banji. Ima dvoje dece. Njeni roditelji i deca su van sebe od tuge - navodi jedan od prijatelja.

„A bila si najveći borac! Prebrodila si uspešno velike životne nedaće i uspela u svemu i, sada kada je trebalo da uživaš, ti si otišla. Zašto, Tamarice? Zašto Bog uzima samo najbolje? Putuj sada na neko bolje mesto i nađi večni mir, neka te anđeli čuvaju i neka ti je večna slava, drugarice moja“, navodi se u jednoj od potresnih poruka na Tamarinom profilu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu