Porodični dan uz ,,Nepopravljivog Rona“ uz poklone za sve mališane - iKragujevac


Vesti
Nova era donosi novu grešku. A koju...saznaj na Porodičnom danu u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu, u nedelju 24. oktobra od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda očekuje vas ove nedelje na velikom platnu. Zabava počinje kada se ispostavi da je Ron neispravan i nepopravljiv... Priča je smeštena u budućnost u kojoj su šetajući, govoreći i digitalno povezani B-Botovi postali najbolji dečiji prijatelji. Ali nova era donosi novu grešku. Kako će se Barni izboriti sa Ronom, saznajte na Porodičnom danu u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović, Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Maja Odžaklijevska, Marko Marković, Vasilije Prvulović i Ivona Rambosek.

Ovu fantastičnu animiranu avanturu možete pogledati u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu već po ceni od 230 dinara uz članstvo u Porodičnom film klubu. Naime, za sve članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena karte koja iznosi 230 dinara za 2D i 330 dinara za 3D dečje filmove i članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za čitavu porodicu.

Učlani se već danas, klikom na link https://www.cineplexx.rs/clanstvo/porodicni-film-klub/ uz jednostavnu i brzu registraciju i svoju karticu preuzmi na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa prilikom prve sledeće posete.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu