STEVOVIĆ: Asfaltiranje dečijeg igrališta u MZ Cvetojevac je samo jedan od više realizovanih infrastrukturnih projekata - iKragujevac


Vesti

 

U dvorištu odeljenja OŠ „19. oktobar“ u selu Cvetojevac, danas je asfaltiran teren dečijeg igrališta koji je namenjen školskim sportovima. Radove izvodi JKP „Šumadija“, ukupna površina terena je 360 kvadratnih metara, utrošeno je 54 tona asfalta, a vrednost radova je oko 780 000 dinara.

Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport istakao je da lokalna samouprava trenutno radi na realizaciji infrastrukturnih projekata u svim delovima grada. Radi se na obnovama ulica, dečijih igrališta, terena na otvorenom.

predragstevoviccvetojevac4.jpg 

Nadamo se da će ovako nešto biti vidljivo i u drugim naseljima. Cvetojevac, kao što znate, nije sigurno jedino naselje koje u ovom trenutku dobija teren. Uskoro ćete videti i nove terene kod Sokolane, na Bubnju, u Palilulama, nova dečija igrališta u Velikom Polju, Erdeču. Potrudićemo se da dok god vremenski uslovi za ovu vrstu radova budu povoljni, da odradimo što više. Radost ove dece koja su tu je apsolutna. Oni se najviše i raduju svemu ovome.Oni traže golove za fudbal, rekvizite za košarku i odbojku i njihove želje će biti uslišene – kaže Stevović.

predragstevoviccvetojevac1.jpg

Izdvojeno odeljenje škole „19. oktobar“ u Cvetojevcu pohađa 26 učenika.

predragstevoviccvetojevac3.jpg

Teren koji će biti u funkciji do kraja godine, biće na raspolaganju i deci iz ovog sela koja nisu učenici škole.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu