Od danas ZABRANA RADA kafićima, restoranima i tržnim centrima, ZABRANJENA sva okupljanja više od pet ljudi - iKragujevac


Vesti

Samo par sati nakon što je za nedelju najavljena totalna obustava javnog gradskog prevoza, kao i zatvaranje svih kafića, restorana i tržnih centara, premijerka Ana Brnabić je izašla sa najavom još restriktivnijih mera.

- Upravo sam završila sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na kojem smo se dogovorili da krenemo sa još restriktivnijim merama. Kafići, restorani i tržni centri će biti zatvoreni već od subote u 20 časova, a ne od nedelje - rekla je Ana Brnabić.

Vlada Srbije će sutra na sednici usvojiti odluku da je zabranjeno okupljanje više od pet ljudi, kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Podsetimo, u ranim večernjim časovima obelodanjena je odluka da od nedelje bude kompletno ukinut i javni gradski prevoz.

Važni telefoni

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235. Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut": 011 2684 566.

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o korona virusu.

Ministarstvo zdravlja otvorilo je još 10 dodatnih dodatnih brojeva, a preko istog linka može

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu