Svetski dan čišćenja u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

SBB fondacija, pokret Let′s do it Serbia i JKP Kragujevac vas pozivaju da zajedno obeležimo

Svetski dan čišćenja

Srbija će i ove godine biti deo najveće građanske akcije čišćenja otpada širom sveta, a SBB fondacija, pokret Let′s do it Serbia i JKP Kragujevac pozivaju sve aktiviste, nevladine organizacije, ekologe i ljubitelje prirode, kao i sve one koji žele da učine nešto pozitivno za našu planetu, da se uključe u akcije čišćenja, kako bismo zajedno ukazali svim građanima Srbije na važnost i značaj odgovornog ponašanja prema životnoj sredini.

Niko neće da očisti umesto nas, zato okupi ekipu i prudružite nam se!

Svoje fotografije sa akcije čišćenja pošalji nam na Facebook ili Instagram sbbfondacija ili neprljaj.nemasizgovor, a mi ćemo ih objaviti, jer je važno da svi vide da možemo mnogo.

Svetski dan čišćenja je program globalne društvene akcije koja se održava već 10 godina širom sveta u cilju podizanja ekološke svesti i sprovođenja trajnih promena, kako bi se okončao problem epidemije otpada koji ugrožava našu planetu. Svetski dan čišćenja obeležen je 15. septembra 2018. godine i u toj akciji učestvovalo je 18 miliona ljudi iz preko 158 zemalja, pri čemu je sakupljeno je preko 88.500 tona otpada.

Mi ćemo biti kod ulaza u Veliki park u Kragujevcu od 10 do 14 časova. Ako ne organizuješ svoju ekipu, biće nam drago da budeš deo naše.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu